Новина


25 вересня – День позашкілля.

Шановні працівники закладів позашкільної освіти! 
          Позашкільна освіта – невід’ємний складник освіти, що охоплює мільйони українських дітей, які розвивають свої здібності, таланти й готуються до майбутньої професії завдяки тисячам самовідданим педагогам закладів позашкільної освіти.
Втілювати в життя завдання позашкільної освіти покликані кадри з високими моральними якостями. І кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, здійснює виховання засобами театрального мистецтва. 
Відзначаючи велику довіру громадськості до закладів позашкільної освіти, їх сучасне завдання на професійну орієнтацію дітей і молоді, допрофесійну підготовку бажаю Вам міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, щоб ніколи не згасало світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії, а Ваші устремління та справи несли у світ лише розум, красу, мир і злагоду. Нехай кожен  день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім’я щасливого майбутнього дітей!
Міський голова      Василь АНТОНЮК