Новина


75 родин вимушених переселенців отримали благодійні набори

В умовах війни релігійні громади проукраїнських церков приділяють особливо важливу увагу соціальному служінню, підтримці нужденних, допомозі потребуючим.
8 серпня у Свято-Вознесенському храмі м.Дубно Православної Церкви України було проведено благодійну акцію, в рамках якої 75 родин з числа внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають у місті Дубно, отримали благодійні набори. Це стало можливим завдяки мережі «Елеос-Україна» та її німецьким партнерам - організації “Йоганнітер-Унфалль-Гільфе”.
Захід організовано настоятелем релігійної громади, благочинним Дубенського благочиння ПЦУ, керівником відділу соціального служіння Рівненської єпархії ПЦУ, головою «Елеос-Рівне» протоієреєм Василем Лозинським за організаційного сприяння Дубенської міської ради та Дубенського міського центру соціальних служб.
Дубенська міська рада дякує усім благодійникам, котрі допомагають людям, які постраждали від війни і знайшли прихисток у нашому місті, впоратися з життєвими труднощами  у цей непростий час випробувань.