Новина


Активізація робіт з реконструкції мосту

Впродовж кількох місяців ремонт залізобетонного мосту через річку Іква є однією з найнагальніших проблем нашого міста. З метою активізації та пришвидшення завершення реконструкції мосту міський голова Василь Антонюк зустрівся з керівництвом облдержадміністрації та департаменту з питань будівництва, які наразі виступають замовниками реконструкції мосту.
Попередньо було узгоджено першочергово виконати перенесення водопровідного дюкера, котрий пролягає по дну річки, та інженерних мереж. За результатами перемовин, завдячуючи особливій наполегливості міського голови, досягнуто домовленості про виконання цих робіт тільки КП “Дубноводоканал”, яке в подальшому обслуговуватиме це водопровідне обладнання. Наступні роботи будуть виконуватись в заявленій послідовності. 
Для їх організації очільником міста уже проведено кілька робочих нарад з  представниками генеральної підрядної організації, фахівцями КП “Дубноводоканал”, управління архітектури та  представниками власників інженерних мереж, а саме Укртелекому та обленерго.
Під час нарад обговорено план-графік виконання ремонтних робіт, низку організаційних та технічних питань реконструкції мосту, а також поставлене амбітне завдання - до середини червня здати міст в експлуатацію.
Наразі КП “Дубноводоканал”, як субпідрядна організація, розпочало підготовчі роботи з перенесення  водопровідного дюкера, котрий пролягає по дну річки. Замовлено майже всі комплектуючі, поки що під чесне слово міського голови та директора КП “Дубноводоканал”. Генпідряднику доручено розчистити майданчик для складування матеріалів та місця проведення зварювальних та монтажних робіт. Обговорено  пропозицію щодо закладення муфти (футляра) для прокладання мережі вуличного освітлення, в тому числі і нового мосту.   
Усі роботи фахівці намагатимуться виконати в стислі терміни. Міст реконструюється в рамках програми «Велике будівництво».