Новина


Благодійна допомога від Malve di Ucraina

Окрім медичних транспортних засобів від Асоціації українців у Вероні Malve di Ucraina з Італії до Дубна, завдяки співпраці міської влади та дубенських волонтерів Івана Мудрика та Юрія Янчука, уже кілька разів надходила благодійна допомога. Це переважно засоби гігієни, медичні засоби, продукти харчування та одяг.
Через тимчасовий транзитний пункт Дубенської міської ради усе отримане розподіляється між вимушено переселеними українцями, котрі проживають у Дубні, військовими підрозділами ЗСУ, медичними закладами міста.
Зокрема, сьогодні було передано важливе медичне обладнання (дефібрилятор, стерилізатор та реанімаційну сумку) до неврологічного відділення Дубенської міської лікарні.
Дякуємо українцям за кордоном, італійським благодійникам та нашим волонтерам за допомогу Дубенській громаді в складні часи війни, завдяки якій маємо змогу підтримувати захисників України та допомагати найбільш потребуючим категорія населення. Кожен внесок у нашу боротьбу на шляху до Перемоги - безцінний. Разом вистоїмо і переможемо!