Новина


Для молоді міста проведено розважальний захід до Дня Святого Валентина

Організація змістовного дозвілля молоді - важливий напрямок роботи міської влади. Тож і напередодні одного з найбільш улюблених молодіжних свят — Дня Святого Валентина або ж Дня усіх закоханих, відділом у справах молоді та спорту та Молодіжною радою Дубна у Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради проведено розважальний захід - конкурс між хлопцями та дівчатами “Хто зверху?”.
У конкурсі взяли участь учні ЗНЗ міста та студентська молодь. Команди показували свою спритність, кмітливість та інтелект у різноманітних цікавих конкурсах.
Тепла дружня атмосфера панувала на сцені. Обидві команди були на висоті! Та все ж таки у конкурсі “Хто зверху” перемогла команда хлопців!
 Усі учасники отримали дипломи, подарунки, дівчата - букети квітів, а хлопці-переможці - ще й Сертифікати на безлімітне відвідування тренажерного залу від спонсора Smart Фітнес клуб м.Дубна. Подарунки учасникам вручив заступник міського голови Василь Скринчук.
Усіх бажаючих запросили на перегляд романтичного фільму “Р.S. Я кохаю тебе”, після чого відбувся флешмоб “Запали серце” - юні дубенчани на Майдані Незалежності утворили  "серце" і засвітили мобільні телефони.