Новина


До уваги роботодавців та найманих працівників міста!

З метою легалізації трудових відносин інспектор праці міської ради спільно з членами міської робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення та робочої групи для обстеження об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, ринків міста та об’єктів побутового обслуговування продовжують проведення превентивної та роз’яснювальної роботи  серед суб’єктів господарювання нашого міста.
04.12.2019 року робоча група провела інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань дотримання законодавства про працю з 17 суб’єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність по вулиці Забрама.
19 роботодавців та 24 найманих працівники отримали «Пам’ятки про переваги легального працевлаштування» та компетентні роз’яснення щодо дотримання вимог трудового законодавства.
Пріоритетом у роботі залишається процес детінізації доходів і легалізації трудових відносин. Кожна людина має усвідомити перспективи і переваги офіційного працевлаштування, розуміти всі ризики та наслідки, які виникають при отриманні зарплати «у конверті». Ми очікуємо на плідну співпрацю з роботодавцями нашого міста та позитивний результат від проведення превентивних заходів та роз’яснювальної роботи.