Новина


До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Постановою від 29 квітня 2022 р. №495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» уряд затвердив порядок формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.        
        Приміщення з фонду надаються внутрішньо переміщеним особам за місцем фактичного проживання/перебування в межах території відповідної сільської, селищної, міської ради.
         Першочергове право на забезпечення житловим приміщенням з фонду мають:
-    багатодітні сім’ї;
-    сім’ї з дітьми;
-    вагітні жінки;
-    особи, які втратили працездатність;
-    особи пенсійного віку з числа тих, житло яких було зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок збройної агресії Російської Федерації.
      З метою взяття на облік внутрішньо переміщеним  особам необхідно подати до управління соціального захисту населення Дубенської міської ради за адресою м. Дубно, вул. Кирила і Мефодія, 16 наступні документи:
1)    заяву встановленої форми із підписами всіх повнолітніх членів сім’ї;
2)    копії документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України;
3)    копія довідки внутрішньо переміщеної особи про взяття на облік (по місцю проживання в м. Дубно) в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб та копії відповідних довідок членів сім’ї (за наявності);
4)    копії документів, виданих органами державної реєстрації актів цивільного стану або судом, що підтверджують родинні відносини заявника та всіх членів його сім’ї (свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб, посвідчення опікуна або піклувальника тощо);
5)     копія реєстраційного номера облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідному територіальному органу ДФС і мають відмітку в паспорті громадянина України);

6)    копії документів, що підтверджують підстави пріоритетності в наданні внутрішньо переміщеним особам житлових приміщень із фонду. Факт знищення або пошкодження житла, яке призвело до неможливості його використання за призначенням, підтверджується особистою заявою заявника та членів його сім’ї.
      За детальною інформацією звертатись по тел. 4-94-51 або 3-23-81.