Новина


До відома пільговиків

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради доводить до відома пільгової категорії населення, що пільговики, які бажають отримувати пільги готівкою подають до управління (м. Дубно вул. К. І Мефодія, 16 каб. № 2) заяву, у якій зазначаються реквізити рахунка для виплати пільг. Виплата пільги у грошовій готівковій формі здійснюється з місяця, що настає за місяцем подання заяви.
Рекомендуємо користуватись особистим кабінетом пільговика! Там можна дізнатись всю інформацію щодо пільг: перелік комунальних послуг, розмір нарахованої пільги, її залишок, а також суми, що були перераховані постачальникам комунальних послуг (за умови надходження інформації від них до Ощадбанку). 
При першому вході в особистий кабінет пільговика необхідно вказати ваш мобільний номер телефону, який було надано до Управління праці та соціального захисту населення при оформленні пільги. 
Звертаємо увагу, що повна інформація щодо руху коштів доступна лише у веб-версії особистого кабінету пільговика. 
Реєстрація і вхід в особистий кабінет:
1. Відкрити посилання: https://pkb.oschadbank.ua/ 
2. Зареєструватися в Особистому кабінеті- «Увійти в перший раз». Ви реєструєтесь як «Фізична особа».
3. Ввести номер телефону, який Ви вказали в Анкеті для відповідальної особи та натисніть «Відправити».
4. Ввести пароль з СМС повідомлення, яке прийшло на зазначений Вами номер телефону, «Підтвердити».
5. Ввести і підтвердити постійний пароль.
6. Для подальшого входу в особистий кабінет ввести номер, телефону, постійний пароль.
За отриманням консультацій звертатися в управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради за адресою: м. Дубно вул. Кирила і Мефодія,16, І поверх, каб. № 2, тел. 4-19-51.