Новина


Дубенчани долучились до всеукраїнської акції «ТВОЯ КРОВ - ВАЖЛИВА»

Всеукраїнська акція під назвою “ТВОЯ КРОВ - ВАЖЛИВА” пройшла і у місті Дубно. Її організаторами стали відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, Молодіжна рада, які вже вдруге охоче підтримали гарну ідею активного дубенчанина Дениса Олійника.
19 лютого у відділенні заготівлі та переробки крові міської лікарні було людно, адже охочих долучитися до доброї справи в місті - поповнити банк крові, якої завжди не вистачає - виявилося чимало. Перед здачею крові майбутніх донорів обстежила лікар Тетяна Хоміцька. За рекомендаціями, аби підвищити рівень глюкози в крові, організатори акції пригощали теплим чаєм та солодощами.
Учасників акції було 13 чоловік. Серед донорів були спортсмени, військовослужбовці, підприємці, працівники міської ради та студенти , а саме: Катерина Ковальчук, Віктор Герасимчук, Наталія Кундеус, Анатолій Лахита, Сергій Щур, Леонід Гримак, Валентина Вишковська, Тетяна Головчицька, Володимир Сидорчук, Віталій Новосад, Богдан Кучмей, Володимир Коружак, Віктор Шатковський.
Приємно відзначити, що серед учасників акції були ті, які у відділенні заготівлі та переробки крові приходять частіше, це Леонід Гримак , який у 25-е здав кров , та Віталій Новосад - 19-ий раз! Для когось непросто було наважитися на такий крок. Наймолодшим донором був дев'ятнадцятирічний студент Дубенського медичного коледжу Володимир Коружак.
В подяку за доброчинність кожен учасник акції отримав грамоту донора та подарунок від організаторів.