Новина


Дубенчани вдячні за привітання (+ВІДЕО)

Шановні друзі!
2 серпня Дубно відсвяткувало День міста та одну з найповажніших  дат  - 920 річницю від першої писемної згадки. 
З нагоди свята на адресу міської ради надійшли вітальні листи від Голови Верховної Ради України Дмитра Розумкова, Прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука, голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля, голови Асоціації міст України Віталія Кличка.
Вітання з нагоди Дня  Дубна отримали і від наших міст-побратимів Белоградчик (Болгарія), Гіжицько і Соколув Подляскій, Червьонка-Лєщини (Польща), Унічов (Чехія).
Щирі слова вітання від міських голів міст-партнерів: Рівного, Луцька, Володимира -Волинського, відомих уродженців міста, учасників ІІ Всеукраїнського фотопленеру “Дубно очима українських фотохудожників”. 
І хоч сьогодні, через запроваджений карантин, ми змушені святкувати День народження нашого міста у незвичний спосіб, переважно у своїх домівках, але від цього свято не менш значуще, адже найголовніше, що воно в серці кожного мешканця міста і наших друзів. І хай ми зараз не святкуємо разом, як зазвичай, та думками поряд.
Сьогодні, в такий нелегкий для кожного з нас час, я хочу подякувати всім, хто підтримав нас сердечним словом щирих побажань. В ці складні часи, нам треба бути разом і залишатися оптимістами.
Від імені територіальної громади Дубна щиро  дякую за вітання та побажання місту.
Величезне спасибі за Ваші теплі вітання та добрі побажання. Нам дуже приємна Ваша увага і турбота.
Нехай всі побажання і справді здійсняться, хай буде все так, як хочеться лише нам. 
Пишаюсь нашими дружніми відносинами і вірю, що невдовзі подолаємо всі тимчасові труднощі та негаразди і обов'язково зустрінемось!  
Зичу міцного здоров'я, миру, спокою, добробуту і процвітання Вам, Вашим родинам та містам.
З повагою та вдячністю,
Міський голова                                                               Василь АНТОНЮК