Новина


Міський голова відстояв інтереси громади міста

19 січня 2021 року відбулась позачергова сесія Рівненської обласної ради. Одним із нагальних питань цієї сесії саме для дубенчан стало обговорення намірів Міністерства оборони України щодо перереєстрації та передислокації військової частини, яка розташована в місті Дубно, до містечка Копичинці Тернопільської області. 
Зі зверненням з цього приводу до колег звернувся депутат обласної ради від міста Дубна Володимир Ткачук. Він тезисно окреслив суть проблеми та аргументував необхідність врахування серйозних економічних та соціальних наслідків такого кроку. Його підтримав інший депутат від міста Дубна Олександр Дехтярчук.
Далі слово попросив міський голова міста Дубна Василь Антонюк, який теж прибув на сесію, щоб відстояти інтереси нашої військової частини та міської громади. У своєму виступі він закликав обласних депутатів підтримати дане звернення. 
Під час обговорення депутати облради загалом виступили на захист родин військовослужбовців міста Дубно.
За підсумками голосування Звернення до Президента, Кабінету Міністрів, Міністерства оборони, Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки було підтримане більшістю голосів депутатів Рівненської обласної ради. У тексті якого виклали озвучені проблеми та попросили вжити можливих заходів і не допустити перереєстрації та передислокації згадуваної військової частини з міста Дубно до містечка Копичинці Тернопільської області.