Новина


Молодіжні лідери Дубна - учасники Всеукраїнського форуму

19-20 вересня в місті Острог відбувся Всеукраїнський молодіжний форум «Молодіжна столиця України», який проходив під гаслом «Будемо жити в Україні!» і став важливою подією для розвитку молодіжної політики та громадської активності. Цей дводенний захід зібрав понад 200 молодих лідерів, представників органів влади та громадських організацій з усієї країни. 
З міста Дубна на форумі були присутні працівники відділу у справах молоді та спорту Дубенської міської ради, учасники Молодіжної ради при виконавчому комітеті та представники проєкту «UPCHIFT».
Розпочався захід з промови заступника Міністра молоді та спорту Андрія Чеснокова, який відзначив особливу роль молоді у відбудові та розвитку країни.
Цікавими були панельні дискусії. Однією з центральних тем стала дискусія «Молодь як рушійна сила змін: від активної участі до лідерства», де обговорювались ключові аспекти залучення молоді до ухвалення рішень на всіх рівнях. 
Другий день форуму проходив у Острозькій академії та був не менш насиченим. Учасники мали можливість відвідати панельні дискусії на теми волонтерства, молодіжного підприємництва, відновлення України, а також воркшопи, ярмарку ідей.
Форум став важливою платформою для обміну досвідом, ідеями та напрацюваннями, які допоможуть молоді України зробити ще більше для відновлення та розвитку нашої країни.