Новина


Обговорено розташування у місті Дубно авіаційної комендатури

Сьогодні, 28 січня, відбулася зустріч міського голови Василя Антонюка з командувачем Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковником Сергієм Дроздовим та його першим заступником генерал-лейтенантом Аркадієм Вашутіним щодо розташування у місті Дубно авіаційної комендатури. 
У зустрічі також взяли участь перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, радник голови Рівненської обласної державної адміністрації Станіслав Колеуш, секретар міської ради Віктор Недашковський, заступниця міського голови Ольга Ляшенко, депутати міської ради - голова постійної комісії з питань управління комунальною власністю, бюджетно-фінансової та податкової політики, розвитку промисловості міста, підприємництва, малого та середнього бізнесу Юрій Момотюк, заступник командира військової частини А1519 м.Дубно з морально-психологічного забезпечення Віталій Никитюк, відповідальні працівники міської ради, представники ЗМІ. 
Під час зустрічі було напрацьовано алгоритм дій щодо розташування у місті Дубно авіакомендатури. Також військові командири ознайомились з інфраструктурою міста, необхідною для створення та функціонування даного підрозділу Повітряних Сил Збройних Сил України.