Новина


Підписано Меморандум про співпрацю та партнерство з поліцією

Сьогодні, 12 квітня, відбулася зустріч начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Олексія Камишанського з головами окремих громад Рівненщини. Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції в Рівненської області та територіальними громадами. Серед підписантів - і Дубенська територіальна громада, яку представляли міський голова Василь Антонюк та секретар ради Віктор Недашковський. 
Меморандум підписано в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», з метою співпраці на засадах партнерства, спрямованої на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території громади.
Також під час зустрічі обговорено подальші дії для успішної реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у місті Дубно, а також взаємодії поліції та громади в цілому. 
Начальник обласного управління поліції вручив міському голові Василю Антонюку Подяку за активну співпрацю, надання дієвої допомоги у забезпеченні публічної безпеки і порядку, профілактику правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Дубенської міської територіальної громади.