Новина


Підтримка та допомога від закордонних партнерів Дубна з Польщі та Німеччини

Чергову важливу благодійну допомогу доставлено у місто Дубно від закордонних партнерів з Польщі та Німеччини. Для її отримання цими вихідними міський голова Василь Антонюк здійснив візит до польського міста-побратима Червйонка-Лещини на запрошення бурмістра Веслава Янішевського.
У рамках нещодавно започаткованої співпраці міст-партнерів Дубно (Україна), Червйонка-Лещини (Польща), Єкабпілс (Латвія), та Бад-Закса (Німеччина) щодо допомоги нашому місту Дубно у ці ж дні до Червйонки-Лещини прибув мер міста Бад-Закса Даніель Кваде. На звернення мерів вищевказаних міст посадовець привіз в дарунок Дубну 5 електрогенераторів для забезпечення захисних споруд (укриттів) та “Пунктів незламності”. Під час зустрічі мерів міст-партнерів було обговорено питання поглиблення партнерства та подальшої співпраці між містами Дубно, Червйонка-Лещини та Бад-Закса.
З іншого польського міста-побратима Гіжицько до Дубна міським головою Василем Антонюком спільно з водіями-волонтерами Русланом Федорчуком та Андрієм Германом доставлено пасажирський мікроавтобус Volkswagen T5 для Дубенської міської ради. Транспортний засіб надано владою Гіжицька на чолі з бурмістром Каролем Войцехом Івашкєвічем та головою Мазурського осередку Союзу українців у Польщі Іваном Піком.
Цінуючи допомогу та дякуючи партнерам, йдемо далі дипломатичними шляхами заради укріплення стійкості в життєзабезпеченні Дубенської громади та її розвитку, бо Перемога буде!