Новина


Підтримуємо армію - наближаємо перемогу!

Дубенська міська рада з початку війни продовжує надавати підтримку армії. У перші дні російського вторгнення міський голова Василь Антонюк оперативно провів особисті телефонні перемовини з керівниками міст-побратимів та українською діаспорою за кордоном щодо отримання допомоги, в якій виникла нагальна потреба. Слід зазначити, що наші закордонні друзі з Польщі, Литви та Чехії відразу зголосились допомогти і розпочали відправку благодійних вантажів. Для роботи з ними, належного прийому та розподілу отриманої продукції було створено тимчасовий транзитний пункт благодійної допомоги Дубенської міської ради.
Пріоритетним напрямком надання допомоги завжди були наші військові - їхні потреби забезпечуються першочергово та в максимально можливому об'ємі. Очільник міста Василь Антонюк постійно спілкується з командирами військових частин, військовослужбовцями та волонтерами, котрі возять допомогу на фронт, аби допомагати нашим захисникам найнеобхіднішим.
Так, за 5 місяців через пункт допомоги Дубенської міської ради для різних підрозділів Збройних Сил України та ТрО було передано тонни продукції та потрібних речей. Зокрема, понад 5 тонн продуктів харчування, півтонни медикаментів, близько двох десятків генераторів, сотні ліхтариків, павербанків, спальників, карематів та матраців, а також будівельні та паливно-мастильні матеріали, побутову техніку та інше обладнання.
Знаючи потребу військових в транспорті, за сприяння Дубенської міської ради для військових передано 12 автівок та автобус. Безпосередньо за кошти керівництва та працівників міськради було придбано автомобіль пікап NISSAN NAVARA для бійців Дубенської територіальної оборони.
На підтримку Збройних Сил у Дубні проводяться благодійні заходи для збору коштів на потреби військових. Лише під час благодійного ярмарку, до якого активно долучились заклади освіти, місцеві підприємці та народні умільці, силами Дубенської громади було зібрано понад 100 тисяч гривень.
З почуттям неймовірної вдячності кожному, хто віддано боронить Батьківщину, тримаємо тил, працюємо, аби наші захисники були забезпечені необхідним. Дякуємо усім волонтерам, друзям та партнерам, які невтомно допомагають у цей складний для нашої країни час.