Новина


Поліцейським офіцерам громад Дубенщини вручено службові автомобілі

Сьогодні, 4 травня, у місті Дубно на майдані Незалежності в рамках запуску другого етапу проєкту «Поліцейський офіцер громади» відбулося вручення 28-ми службових автомобілів та зброї поліцейським офіцерам громад Дубенського району.
На початку заходу присутні виконали Державний гімн та вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх тих, хто загинув, захищаючи незалежність нашої Держави.
Вручення ключів від автівок здійснив тимчасово виконувач обов’язків Голови Національної поліції України Іван Вигівський спільно з начальником ГУНП в Рівненській області Олександром Ганжою.
До слова були запрошені: начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш, народний депутат України Олександр Аліксійчук та представник міжнародних партнерів проєкту від Посольства США - заступник радника програми Регіонального програмного офісу ІСІТАР в Україні Тім Яновік.
Також у заході, з-поміж інших керівників територіальних громад, взяв участь міський голова Василь Антонюк. Очільнику Дубна вручили сертифікат учасника проєкту «Поліцейський офіцер громади».
Відтепер 8 поліцейських офіцерів оберігатимуть спокій та триматимуть на контролі правопорядок у Дубенській міській територіальній громаді.