Новина


Посилено роботу комунальних та енергопостачальних підприємств міста

У зв'язку з погіршенням погодних умов, які супроводжуються снігопадами та різким пониженням температури, на комунальних та енергопостачальних підприємствах міста посилено контроль за функціонуванням об'єктів життєзабезпечення міста. Організовано цілодобову роботу диспетчерних служб, призначено відповідальних чергових та підготовлено аварійно-відновлювальні бригади.
   Для зимового утримання вулично-шляхової мережі задіяно 5 одиниць снігоприбиральної техніки із 7 підготовлених, організовано дві бригади, задіяно 20 працівників комунальних підприємств (двірників, водіїв механізаторів) для розчистки та посипання вулиць, тротуарів, автобусних зупинок та аварійно-небезпечних ділянок. Заготовлено нормативний запас протиожеледних посипальних матеріалів, створено та постійно підтримується незменшувальний резерв паливно-мастильниих матеріалів для роботи снігоприбиральної техніки.
    В робочому режимі працюють об'єкти енергетичного, газопостачального, теплового та водопровідно-каналізаційного господарства. Забезпечують вивезення твердих та рідких побутових відходів, освітлення територій міста, управлінням житловим фондом.