Новина


ПОВІДОМЛЕННЯ про наміри

 
Товариство з обмеженою відповідальністю «Поліська енергосервісна компанія» повідомляє про намір здійснити зміну тарифу на виробництво теплової енергії, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного бюджету, на тариф на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного бюджету.
Розмір тарифу на виробництво теплової енергії, що здійснюється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, для потреб військового містечка №9 військової частини ХХХХХХ м.Дубно (замовник: квартирно-експлуатаційний відділ м.Рівне, вул. ХХХХХХ)3119,39грн за 1 Гкал з ПДВ.
Тариф визначений відповідно до ст.20 Закону України «Про теплопостачання» на рівні 90% середньозважених тарифів на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного і місцевих бюджетів по Рівненській області, розрахованих Державним Агентством з енергоефективності та енергозбереження України й оприлюднених на офіційному сайті від 24.06.2022року.


Споживач

Середньозважений тариф на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, розрахований Агентством, грн/Гкал (без ПДВ)

Плановий тариф на теплову енергію,

яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії грн/Гкал(без ПДВ) (90% від середньо-зважених тарифів по області)

Середньозважені тарифи

Плановий тариф для товариства на виробництво теплової енергії з використанням альтернаттивних джерел енергії грн/Гкал (без ПДВ)

Діючий тариф на виробництво теплової енергії з використанням альтернативних джерел енергії грн/Гкал (з ПДВ)


Зміна

тарифу,

%






на транс-портування грн/Гкал (без ПДВ)

на поста-чання грн/Гкал (без ПДВ)

Бюджетні установи

3451,87

3106,68

481,06

26,13

2599,49




Тариф з урахуванням ПДВ, грн./Гкал


3728,02

577,27

31,36

3119,39

3155,71

98,8

 

 
Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», ТОВ «Поліська енергосервісна компанія» доводить до відома споживачів цю інформацію про намір встановити тариф на виробництво теплової енергії для потреб військового містечка №9 військової частини ХХХХХХ (замовник:квартирно-експлуатаційний відділ м.Рівне, вул. ХХХХХХ) шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Дубенської міської ради в мережі Інтернет.
Всі зауваження та пропозиції в письмовій формі підлягають реєстрації та обов’язковому розгляду ТОВ «Поліська енергосервісна компанія», надіслані на адресу: ТОВ «Поліська енергосервісна компанія», вул.Підгірна,1Г, смт.Оржів, Рівненський район, Рівненська обл., 35313, телефон для довідок: (+380362)
40-81-35, або на адресу: Дубенська міська рада, вул. Замкова, 4, м.Дубно, Рівненська область, телефони (+3803656) 3-22-00, 3-22-94. Строк, упродовж якого від фізичних та юридичних осіб приймаються зауваження та пропозиції, складає 7 календарних днів із дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифу на виробництво теплової енергії.
Адміністрація ТОВ «Поліська енергосервісна компанія»