Новина


Прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення АТО та/або ООС, внутрішньо переміщених осіб

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради доводить до відома громадян, що з 3 по 5 грудня 2019 року проводиться прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб.
 
На офіційних веб-сайтах кожного регіонального управління Держмолодьжитла громадяни мають можливість:
- отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;
- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;
- ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;
- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту.
Заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до регіональних управлінь Держмолодьжитла або надіслані засобами поштового або електронного зв’язку. Заяви про намір отримати кредит необхідно подавати до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла (не залежно від місця реєстрації громадянина) з 09.00.-18.00. год. Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час і дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в не робочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день. 
У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла громадян - учасників проведення антитерористичної операції та/або операції Об’єднаних сил, внутрішньо переміщених осіб, можна звертатися за такими номерами телефону: (044) 275 01 39, (044) 284 0 685, (044) 284 0 696. 
Детальніше на сайті АМУ:
http://www.auc.org.ua/novyna/vazhlyva-informaciya-dlya-uchasnykiv-atooos-ta-vnutrishno-peremishchenyh-osib