Новина


ШАНОВНІ ДУБЕНЧАНИ!

28 червня традиційно відзначається День Конституції України. Щиро вітаю вас із цим важливим загальнодержавним святом!
Цьогоріч вперше за 26 років ми зустрічаємо його в умовах воєнного стану у боротьбі з російськими загарбниками: боротьбі за власну незалежність, цілісність та дотримання всіх тих європейських цінностей, що закладені у головному законі.
Сьогодні, як ніколи, кожному з нас важливо мати упевненість, що ми вистоїмо і переможемо у цій праведній битві – хто на фронті, хто в тилу, і для цього треба залишатися згуртованими та об’єднаними. Ми всі повинні пам’ятати, як багато залежить від кожного з нас, адже дотримання законодавства, повага до своєї держави, її історії, традицій мають бути життєвими принципами кожного.
Ми захищаємо свою землю, захищаємо себе і своє майбутнє, а значить правда за нами. Хай Бог додає нам сил у цій святій справі! На жаль, щоденно від рук окупантів гинуть наші військові й мирні люди. Вічна пам'ять усім загиблим українцям. Слава нашим полеглим воїнам-Героям та живим захисникам. Ми пишаємося нашими Збройними Силами! Ми віримо! Ми переможемо! Нашу Країну, нашу Конституцію, нашу Волю у нас не відібрати!
Від щирого серця зичу всім найперше – миру, щоб наступні державні свята ми відзначали під мирним небом, у вільній, європейській державі. В ім'я цього ми усі разом будемо стояти до кінця, виборюючи нашу Перемогу. Бадьорості духу всім, непохитного здоров’я, впевненості у власних силах, віри у добро. Нехай полум’я гордості за нашу державу яскраво сяє в серці кожного, освячуючи нам шлях у світле майбутнє. Разом до Перемоги! Слава Україні!

Міський голова                            Василь АНТОНЮК