Новина


Шановні дубенчани! Вітаю вас з Днем Гідності та Свободи!

Це свято увічнює пам’ять про героїчні сторінки сучасної історії України – Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року.
Ці дві доленосні події стали відправними пунктами твердого поступу нашої держави до ідеалів демократії.
У «гарячі» осінні дні 2004 і 2013 років тисячі справжніх патріотів вийшли на майдани у різних куточках України - захистити європейський вибір та прагнення свободи.
Наше місто Дубно стало невід’ємною частиною цього руху, а пізніше дубенські воїни, добровольці, волонтери активно долучились до всеукраїнського опору ворогові, який зазіхнув на нашу незалежність. Щира подяка всім захисникам української державності.
Сьогодні ми з глибокою вдячністю вшановуємо Героїв Небесної Сотні, бійців АТО, що загинули в боротьбі за правду, справедливість, за нашу свободу! Пам’ять про подвиг Героїв має жити вічно.
З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю.
Від щирого серця бажаю усім нам добра, родинної злагоди, наснаги і непохитної віри в те, що зуміємо зробити все на благо розквіту України, в ім’я щасливого майбутнього наших дітей! Миру всім нам!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
З повагою
Міський голова                            Василь АНТОНЮК