Новина


Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем рятівника!
Ризикувати собою заради порятунку інших – таку професію може обрати для себе далеко не кожен. Відвага, мужність, готовність до самопожертви в ім’я порятунку людей – ці якості відрізняють тих, хто несе службу в рятувальних підрозділах.
В рядах дубенських рятувальників – сильні духом, перевірені часом і випробуваннями люди. Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок із захисту населення в надзвичайних і екстремальних ситуаціях. Ваш героїчний труд, відповідальність, професіоналізм – запорука спокою мешканців нашого міста. Адже людям особливо важливо знати, що поруч є ті, хто здатний допомогти, хто ніколи не залишить людину один на один з бідою.
Впевнений, що мужність, оперативність, знання своєї справи і в подальшому будуть відмінними рисами представників цієї благородної професії.
Дякую за самовіддану працю і вірність обов’язку. Миру, благополуччя, міцного здоров’я вам і вашим родинам, достатку, успіхів у складній, сповненій труднощами і неспокоєм службі. Нехай Божа опіка завжди буде поруч з Вами!
Міський голова Василь АНТОНЮК