Новина


Щодо початку опалювального сезону

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 7.10.2021 №435 комунальному підприємству “Дубнокомуненергія”, установам, організаціям, підприємствам та населенню міста рекомендовано розпочати опалювальний сезон 2021-2022 року з 18 жовтня 2021 року.
Для початку опалювального сезону необхідно виконати розпломбування запірної арматури, про що 11.10.2021 року повідомлено АТ “Рівнегаз” та Дубенське УЕГГ АТ “Рівнегаз”.
По закінченню опалювального сезону 2020-2021 років вхідна запірна арматура на лініях газопостачання в котельнях КП “Дубнокомуненергія” була перекрита та опломбована представниками АТ “Рівнегаз” та Дубенське УЕГГ АТ “Рівнегаз” за участі представників Служби безпеки АТ “Рівнегаз”.
Станом  18.10.2021 року очікується прибуття представників Служби безпеки АТ “Рівнегаз” для розпломбування газового обладнання котелень на території міста Дубна. Оператори та технічний персонал котелень перебувають на робочих місцях. 
Разом з тим, повідомляємо, що бюджетні установи та організації самостійно укладають договори на постачання газу.
Таким чином, міська влада зробила все залежне та можливе для того, щоб опалювальний сезон в місті розпочався вчасно. Проте від незалежних від міської ради обставин, розпочати його  на ранок 18.10.21 не вдалося. Протягом 2-3 днів КП “Дубнокомуненергія” очікує розпломбування газового обладнання та запуску приналежних їм котелень.