Новина


У центрі Дубна нова інтерактивна зупинка

Нова зупинка не лише оригінальна і сучасна – а й функціональна. На зупинці можна зарядити телефон, а з часом – побачити важливу для містян інформацію 
На початку жовтня в центрі Дубна почали працювати над встановленням нової зупинки громадського транспорту. А основу під неї – облаштували ще влітку. З кожним днем роботи фахівців перехожі помічали, що нова споруда значно відрізняється від інших – яскрава, сучасна, з встановленим екраном, цікавим дизайном. Зупинка отримала назву «Майдан Незалежності».
Досить велика за площею зупинка має місця для сидіння і карту центра міста з вказівками для туристів. Новинка конструкції – встановлений екран, на якому можна побачити краєвиди Дубна, району, країни, крилаті вислови визначних українців. Для користування жителів міста встановлений usb-порт для підзарядки телефонів.
Основний напрямок інформації, яка буде транслюватись на інтерактивному екрані, матиме соціальний характер. Заплановане висвітлення важливої для жителів міста інформації.
У темну пору дня – зупинка є прекрасним орієнтиром для гостей Дубна, а екран – допомагає пасажирам не нудьгувати. Для більшості дубенчан головною перевагою нової конструкції є анонсована заява, що ніяких реклам на ній не буде.
 
За матеріалами сайту http://03656.com.ua