Новина


У Дубні триває реалізація проєкту з будівництва житла для ВПО

У Дубні активно триває реалізація проєкту «Житло для внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та відновлення звільнених міст в Україні», який впроваджується за фінансування Європейського Союзу @EuropeanUnioninUkraine та адмініструється «Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією Нефко (NEFCO @NefcoinUkraine)» . 
Так, 25 вересня під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулася чергова плідна нарада між Замовником (Управління архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та земельних відносин) з підрядником ТзОВ «Волбуд» та консультантами. Такі зустрічі є обов’язковими та регулярними, оскільки саме таким чином можна досягнути найкращого результату.
Нагадаємо, що майбутній будинок  зводять на основі сучасних технологій та європейських стандартів, тому процес будівництва  потребує уваги й ретельного контролю.
 Робоча група також побувала на будівельному майданчику, щоб оглянути хід виконання робіт. Поступово, але впевнено рухаємось до кінцевої мети –допомоги житлом людям, які через війну найбільше його потребують.