Новина


Відбулась позачергова сесія міської ради

14 липня 2020 року в залі засідань міської ради під головуванням міського голови В.Антонюка відбулась позачергова 92 сесія Дубенської міської ради. Участь у роботі сесії взяли секретар ради В.Недашковський, депутати міської ради, начальники управлінь, відділів міської ради. 
До порядку денного позачергової 92 сесії було внесено 35 рішень, прийнято 31 рішення. Основні з них: Звіт про виконання бюджету міста Дубно за І півріччя 2020 року; Про внесення змін до бюджету міста на 2020 рік; Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Дубно  комплексу будівель економії Шувалової (адмінбудинку) за адресою: м. Дубно, вул. М.Грушевського, 20; Про внесення змін до рішення міської ради від 22 червня 2018 року №2722 “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку”; Про внесення змін до рішення міської ради від 24 червня 2016 року №777 «Про місцеві податки та збори».
Також на розгляд сесії виносилось звернення щодо торгівлі по вулиці Млинівській в місті Дубно. В зв'язку з цим на сесійне засідання, попри те, що через карантинні заходи воно мало проходити у закритому режимі, прийшли кілька десятків підприємців, які здійснюють торгівлю по вулиці Млинівській. Проектом рішення пропонувалось скасувати дозвіл на торгівлю в даному місці,  натомість забезпечити суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснювали торгівлю по вулиці Млинівській, вільними місцями для торгівлі на території ринку. Підприємці вимагали не приймати дане рішення. За результатами голосування проект рішення не був підтриманий депутатами міської ради.