Новина


Відбулася чергова сесія Дубенської міської ради

14 травня в залі засідань відбулася чергова 11 сесії Дубенської міської ради. Під час сесійного засідання розглянуто 284 питання, прийнято 271 рішення. 
Першочергово були розглянуті депутатські запити, заяви, звернення, які стосувались здійснення благоустрою міських територій, ремонту дорожнього покриття, відлову безпритульних тварин, облаштування зупинок та майданчиків для сміттєвих контейнерів тощо. Також народні обранці підтримали ініціативу щодо присвоєння звання Почесного громадянина міста Дубна Миколі Пшеничному та звернення до обласної ради про встановлення премії імені Миколи Пшеничного в галузі літератури. Важливу увагу депутати приділили обговоренню ситуації з виділенням земельних ділянок пільговим категоріям населення.    
Обранці громади затвердили звіт про виконання бюджету Дубенської міської територіальної громади за 1 квартал 2021 року та внесли зміни до бюджету Дубенської міської територіальної громади на 2021 рік.
Також затверджено комплексну програму профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю і корупцією на території Дубенської територіальної громади на 2021-2023 роки, Програму фінансового забезпечення депутатської діяльності на 2021 рік, Правила етики депутата Дубенської міської ради та Положення про управління освіти Дубенської міської ради.  
Окрім того, розглянуто понад дві сотні земельних питань.
Депутатами міської ради було прийнято звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо скасування постанову щодо нововведень в оформленні та призначенні субсидій для українців.