Новина


Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 2 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Дубенської міської ради. Головував на засіданні міський голова Василь Антонюк. Члени виконкому розглянули 54 питання порядку денного.
Зокрема, на засіданні прийнято рішення про схвалення Програми “Енергодім Дубно на 2022-2025 роки”. Дана Програма створюється з метою стимулювання ОСББ у проведенні комплексних заходів з підвищення енергоефективності та термомодернізації шляхом реконструкції житлового фонду з залученням коштів мешканців.
Також схвалено Комплексну програму забезпечення містобудівною документацією м.Дубно на 2022-2024 роки.
Розглянувши заяву голови Громадської організації «Перспектива підприємництва» Юрія Єрмолаєва, виконком вирішив встановити для суб'єктів господарювання міста Дубно, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (ресторанів, барів, кафе тощо), тимчасовий режим роботи в ніч з 31 грудня 2021 року на 01 січня 2022 року до 6.00 години ранку, за умови дотримання усіх обмежувальних протиепідемічних заходів.
Окрім того, на засіданні виконавчого комітету прийнято низку рішень з економічних, соціальних та житлово-комунальних питань, соціально-правового захисту прав дітей.