Новина


З нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю

3 грудня українське суспільство  черговий раз спільно із світовим співтовариством відзначає Міжнародний день осіб з інвалідністю. Його відзначення спрямоване на посилення уваги до проблем цих людей, захисту їхніх гідності, прав та свобод. Цей день є нагадуванням людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.
Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю з бюджету міста було закуплено продуктові набори членам громадського товариства інвалідів з дитинства «Доброчин».
Також працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Дубно були сформовані та доставлені адресно за місцем проживання продуктові набори в кількості 150 пакетів для осіб з інвалідністю І групи та сімей, що складаються з кількох осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку у відділеннях установи.
2 грудня в міській бібліотеці №1, як і щороку, була підготовлена акція милосердя “Ріка добра - з джерельця милосердя!”. Юні відвідувачі бібліотеки №1 напередодні цього дня старанно готувалися і власноруч у бібліотеці творили маленькі подаруночки для підопічних Дубенського будинку інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, а ще разом з бібліотекарями говорили про добро, милосердя, яке завжди цінувалося й жило в серцях українців.