Новина


З понеділка, 19 квітня, у школах Дубна відновлюється очне навчання

Відповідне рішення прийняте сьогодні, 15 квітня, під час позачергового засідання міської Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
«Відновити на території міста Дубно (починаючи з 19 квітня 2021 року) відвідування закладів загальної середньої освіти, незалежно від форми власності, її здобувачами. Керівникам закладів загальної середньої освіти міста припиняти відвідування закладів освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу закладу освіти», - йдеться в рішенні Комісії.
Разом з тим, забороняється, до покращення епідемічної ситуації, проведення в місті всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів; приймання відвідувачів в закладах культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, історико-культурних заповідників; приймання відвідувачів в закладах розважальної діяльності.
На території міста Дубно продовжено обмежувальні карантинні заходи, що відповідають «помаранчевому» рівню епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19.