Інвестиційна діяльність

Сьогоднішне  Дубно – це  промисловий  регіон  зі  значним  ресурсним  та інвестиційним потенціалом.З  метою  модернізації  господарського  комплексу  і  соціальної  сфери  міста впроваджуються    регіональні  програми  та заходи,  спрямовані  на  формування сприятливого інвестиційного клімату.
Тому ми намагаємося створити усі необхідні умови з метою збільшення обсягів інвестицій   у   м.Дубно. Ми готові і надалі сприяти вітчизняному та міжнародному бізнесу та надавати необхідну допомогу у реалізації інвестиційних проектів у регіоні.
Влада регіону відкрита до співпраці!

Інвестиційний портал

Дубенська міська рада має власний інвестиційний сайт.
Цей веб-сайт створено в рамках проекту "Школа залучення інвестицій для західноукраїнських органів місцевої влади", який співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польщі в рамках програми "Польська допомога задля розвитку 2014/2015". Виконавець проекту – Малопольський інститут територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTiA (Краків, Польща). Партнери в Україні – ЛМГО "Інститут політичних технологій" (Львів), ГЦ "Ділові ініціативи" (Івано-Франківськ). 
Даний сайт являє собою презентацію інвестиційних можливостей та проектів м.Дубна, він доступний на 3 мовах (українська, польська, англійська). Тут можна ознайомитись з кожною інвестиційною пропозицією детально. Для переходу на інвестиційний портал міста Дубна виберіть зображення нижче або перейдіть за зовнішнім посилання внизу сторінки.

Кредитний рейтинг

Кредитний рейтинг – це міра кредитоспроможності компанії, регіону або країни, яка є важливим і невід'ємним інструментом фінансового ринку.
Кредитні рейтинги розраховуються на основі минулої та поточної фінансової історії учасників ринку, а також на основі оцінок розміру їх власності і взятих на себе фінансових зобов'язань. Основне призначення таких оцінок є необхідність дати потенційним інвесторам можливість оцінити надійність майбутніх партнерів, а також чи будуть вигідні їхні інвестиції та чи зможе організація або країна, які оцінюються, виконати свої зобов'язання.
При спрощеному стандартизованому підході до розрахунку кредитних ризиків по Базель II, зовнішні рейтинги застосовуються тільки в відношенні до держав та банків, і визначаються агентствами експортного фінансування, що функціонують в більшості країн. Для інших контрагентів значення коефіцієнтів ризиків відповідають рейтингу країни.(Базельські угоди про капітал).
Відповідно до цього підходу, кредитний рейтинг міста Дубна приймається відповідним до кредитного рейтингу України.
Згідно міжнародного кредитного рейтингу країн, довгострокові і короткострокові суверенні кредитні рейтинги України за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті в 2019 році підтверджені на рівні «B- / B», прогноз - "стабільний".

 

Відеоролик про громаду та її промисловий комплекс

Для пропагування громади потенційним інвесторам, створено відеоролик про громаду та її промисловий комплекс, який можна переглянути за наступним посиланням: https://www.facebook.com/1521218362/videos/702857594659219/