Новина


Благодійна акція з нагоди Дня захисту дітей

Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.  День, коли проблеми та інтереси дітей для дорослих стають важливішими за власні. Особливо важливим цей день під час війни в Україні. Обов’язок кожної сім’ї, навчального закладу, органів влади та місцевого самоврядування подбати про всебічний розвиток їх інтересів та здібностей, забезпечити їм належний рівень виховання і дотримання їхніх прав, адже не всім дітям поталанило мати щасливе і безтурботне дитинство. 
Так, на даний час, на території міста Дубно проживають 47 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З нагоди свята службою у справах дітей Дубенської міської ради для таких діток проведена благодійна акція та вручено продуктові пакети, придбані на кошти, які виділила Дубенська міська рада. 
З вітальним словом до присутніх звернувся начальник служби у справах дітей Юрій Крук, який побажав діткам мирного неба, добра, радості, розуміння з боку дорослих, здійснення найзаповітніших дитячих мрій та гарного відпочинку під час літніх канікул. Cлова щирої подяки були також адресовані до батьків-вихователів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників, які закладають в дитячі серця моральні та духовні цінності, щодня дарують дітям свою любов та підтримку.