Новина


Чергова допомога від польського міста-побратима Червйонка-Лещини

Уже півроку Україна бореться з російським агресором, який підступно напав на нашу країну. Українська держава зіткнулась з важкими викликами - забезпечення військових, підтримка людей, котрі через війну втратили домівки, допомога жителям тимчасово окупованих територій...
Наше місто Дубно з початком повномасштабної війни теж відчуло потребу в допомозі, адже потрібно було сформувати оборону міста, приймати вимушених переселенців і забезпечувати їх необхідним, надавати підтримку військовим. Тішить, що в цій складній ситуації ми не залишились самі і відчули потужну підтримку закордонних міст-побратимів.
Так, днями уже вдруге до Дубна з благодійною допомогою приїхав особисто заступник бургомістра нашого польського міста-побратима Червйонка-Лещини Анджей Раундер. Посадовець привіз 2 тепловізори для військових, генератор та багато інших потрібних речей для внутрішньо перемішених осіб.
Щиро дякуємо нашим польським побратимам за послідовну підтримку і вкрай важливу допомогу, завдяки якій маємо змогу підтримувати потребуючих, боротися з ворогом-окупантом і йти до омріяної перемоги.