Новина


Черговий РЕБ для наших захисників

Сьогодні робочий день Дубенської міської ради розпочався важливими подіями. 
Долучившись традиційно до загальнонаціональної хвилини мовчання, міський голова Василь Антонюк у присутності колективу міської ради передав через місцевих волонтерів ГО «Тенета» для потреб 65-ої окремої механізованої бригади Збройних Сил України пристрій РЕБ.
Спецзасіб придбано за кошти добровільного внеску працівників апарату управління міської ради, самостійних відділів та управлінь, працівників закладів культури та соціального захисту населення. Загальна вартість пристрою становить 94 000 гривень. Варто відзначити, що дане обладнання виготовлене на Рівненщині місцевим виробником, який особисто доставив РЕБ у Дубно й розповів про його переваги та особливості.  
Окрім того, представники БФ «Волонтери 4.5.0» презентували Дубенській міській раді квадрокоптер MAVIC-2 для використання в роботі, зокрема, під час проведення загальноміських заходів. Волонтери зазначають, що технічні характеристики цього дрона не відповідають військовим вимогам, а для звичайної зйомки в межах міста цілком достатні. Дякуємо волонтерам за подарунок нашій Дубенській громаді! 
Дубенська міська рада і надалі підтримуватиме Збройні Сили, роблячи все можливе для забезпечення успіху воїнів на фронті та збереження життів наших захисників.