Новина


Делегація з Литви ознайомилась з роботою дубенських підприємств

3 серпня в малій залі засідань міської ради відбулася зустріч делегації з міста Рокишкіс (Литовська Республіка) з представниками фізичних осіб-підприємців та підприємств м. Дубно. 
В зустрічі взяли участь: міський голова Дубенської територіальної громади Василь Антонюк, мер Рокішкського районного муніципалітету Рамунас Годеляускас та заступник директора Рокишкіської районної муніципальної адміністрації Валеріюс Ранцевас, представник компанії Невда (Литва), програми “Моя Школа і електронний документообіг ДЕКА” Єгидиюс Гайдамавичюс, заступник міського голови Мар'яна Мудрик, начальник управління економіки і власності Дубенської міської ради Мирослава Піддубник, керівники та представники підприємств ПрАТ «Дубномолоко», ТОВ «Склоресурс», ПрАТ «Дубенський завод ГТВ», ФОП Забожчук Елеонора Нузетівна, ФОП Мурат Ердал, ПП «Аметист Плюс», ТОВ «ДН Класик», ПП «Комбінат продуктів харчування».
В рамках зустрічі литовську делегацію ознайомлено з роботою дубенських підприємств та налагоджено співпрацю з бізнесовими структурами міста.
Також учасники зустрічі в супроводі міського голови Василя Антонюка та відповідальних працівників міської ради здійснили візити на ПрАТ «Дубномолоко» та ТОВ «Склоресурс», ознайомились з продукцією та виробничими процесами вказаних підприємств.