Новина


До місцевих бюджетів громад Дубенського району сплачено 371 мільйон гривень

За 1 півріччя 2021 року до місцевих бюджетів Дубенського району сплачено 371,3 мільйона гривень, У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились на 109 мільйонів гривень або на 41,6 відсотки .
При цьому, бюджети громад отримали майже на 17,5 мільйонів більше, ніж очікувалось.
    Найбільшими сумами податку, що сформували дохідну частину бюджету, це податок на доходи з фізичних осіб. Зокрема, за вказаний період надійшло 261,2 мільйона гривень гривень ПДФО. «У доходах місцевого бюджету податок на доходи фізичних осіб займає значне місце і є основним джерелом їх зростання, резерви додаткових надходжень вказаного податку, насамперед, пов’язані зі збільшенням офіційно працевлаштованого населення, підвищенням середньої зарплати та її легалізації», – як зазначила начальник Дубенського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області Алла Панчук.
    Також представники малого та середнього бізнесу перерахували 50,8 мільйонів єдиного податку. Рівень показника минулого року перевищено на 12,4 відсотки або на 5,6 мільйона.
    Фактичні надходження від плати за землю склали 35,3 мільйона, що на 11,8 мільйона або на 50,3 відсотки більше, ніж торік.
    Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»