Новина


ДО УВАГИ ДУБЕНЧАН!

Комісія ТЕБ та НС
8 липня 2020 року під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулося позачергове засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно, на якому було розглянуто питання «Про продовження карантинних заходів в місті Дубно щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19». 
На підставі ознак введених постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2020 № 500 Рівненська область залишається регіоном із значним поширенням COVID-19. 
З урахуванням доповіді та за результатами обговорення питання порядку денного Комісія вирішила:  
1.Структурним підрозділам міської ради, Дубенському міськрайонному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в області, Дубенському відділу поліції ГУ Національної поліції України в області, Дубенському міськрайонному відділу ДУ “Рівненського обласного лабораторного центру МОЗ України”, відповідно до функціональних обов'язків та повноважень:
1) посилити контроль за дотриманням населенням міста протиепідемічних заходів на період карантину у громадському транспорті та закладах громадського харчування;
2) посилити контроль за проведенням дезінфекційних заходів в організаціях, установах та підприємствах, у жилих, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах, де виявлені випадки інфікування COVID-19.
2.За результатами аналізу дотримання в місті Дубно умов карантину щодо уникнення випадків скупчення людей, рекомендувати відділу “ЦНАП” міської ради здійснювати приймання громадян, починаючи з 9 години.
3.Дозволити роботу в місті Дубно закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес - центрів, для проведення тренувань (крім групових занять більше ніж 10 осіб).
4.Дозволити діяльність в місті творчих мистецьких студій за рішенням власника (органу управління), за умови перебування не більше однієї особи на 5 кв. метрах площі, відкритих майданчиків музеїв з додержанням відвідувачами правил протиепідемічних заходів.
5.Контроль за виконанням рішення комісії покласти на міський штаб з ліквідації надзвичайної ситуації.