Новина


До уваги одержувачів житлової субсидії!

Управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради повідомляє, що громадянам, які протягом опалювального сезону 2020/2021 років отримували субсидії в грошовій безготівковій формі, необхідно звернутись в АТ «Ощадбанк» для відкриття поточного рахунку, на який будуть зараховані зекономлені кошти.
За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг чи житлових субсидій на рахунки одержувачів, які відкриваються в АТ «Ощадбанк» за зверненням громадян. Відкриття рахунків здійснюється в порядку, визначеному АТ “Ощадбанк”. Питанням перерахування залишків коштів займається виключно АТ «Ощадбанк», без додаткового звернення громадян до управління праці та соціального захисту населення.
Не зволікайте з відкриттям рахунків, оскільки залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати житлової субсидії чи пільги за обліковими записами одержувачів станом на 1 червня, за якими не було звернень щодо їх виплати, 20 грудня припиняють обліковуватись АТ “Ощадбанк” та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики.
    За інформацією звертатися в управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради за номером телефону “гарячої лінії” 3-23-81.