Новина


Дубенчани провели в останню путь чотирьох Воїнів-Героїв

Наше місто Дубно знову у невимовній жалобі... Четверо дубенських військовослужбовців Олександр Галяс, Володимир Іванцов, Владислав Штефусь, Олександр Соколов віддали життя, захищаючи Батьківщину. Воїни загинули 4 травня під час виконання бойових завдань на Харківщині.
Сьогодні у центрі Дубна на майдані Незалежності відбулася церемонія прощання з Героями. Чин похорону відслужили священники Православної церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським та настоятель храму Вознесіння Господнього УГКЦ о. Андрій Коваль.
Поряд із родиною, громадою та військовими побратимами за упокій душ загиблих воїнів молилися міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці, депутати, працівники міської ради та інших виконавчих органів. Разом з людьми за полеглими захисниками України плакало небо...
В останню дорогу дубенчани провели своїх земляків-Героїв гідно, з усіма військовими почестями, схиливши голови і преклонивши коліна. Траурна процесія вирушила на кладовище, що по вулиці Семидубській, призупинившись біля військової частини. Поховали воїнів на започаткованій Алеї слави.
Співчуття рідним! Слава Героям! Вічна та світла пам'ять!