Новина


Дубенчани віддали останню шану Герою Василю Влащуку

Щодня клята війна з росією забирає життя захисників та захисниць, синів та доньок українського народу, які віддають свої життя за наш спокій, свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Два дні поспіль Дубно в жалобі - дубенчани проводжають в останню путь своїх Героїв.
Сьогодні на майдані Незалежності прощалися з воїном Василем Влащуком - справжнім патріотом, який в перші дні війни став добровольцем, щоб захистити свою сім'ю, родину, Батьківщину, усіх нас... Його життя обірвалося 15 травня 2023 року в селі Великоолександрівка Василівського району Дніпропетровської області, під час виконання обов'язків військової служби.
До прощальної церемонії разом із громадою долучився міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці та працівники міської ради, небайдужа громадськість. Священники Православної церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським відслужили поминальну молитву. 
Опісля панахиди траурна процесія вирушила центральною вулицею міста до Свято-Миколаївського монастиря, де було звершено чин похорону. Дубенчани проводжали свого Героя, схиливши в пошані й скорботі голови та преклонивши коліна. 
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна пам‘ять та слава Герою!