Новина


Дубенчани віддали останню шану воїну-герою Сергію Алєксєєнку

Сьогодні Дубно знову в жалобі... На майдані Незалежності відбулося прощання з Захисником України, сержантом Сергієм Вячеславовичем АЛЄКСЄЄНКОМ. Життя Героя, який пройшов АТО і в перші дні повномасштабної війни знову став до лав ЗСУ, раптово обірвалося 17 червня. 
Сергій Вячеславович був жителем міста Дубна, закінчив Дубенську школу №3, навчався у професійно технічному училищі. Згодом працював у місцевому відділенні Укрпошти та на заводі гумово-технічних виробів. В армії служив на посаді начальника апаратної відділення мобільних засобів вузла зв'язку. Серед побратимів користувався авторитетом, був дружелюбним, щедрим, добрим, завжди приходив на допомогу. 
З пошаною та усіма військовими почестями Дубенська громада прощалася з Героєм. До прощальної церемонії разом із родиною, громадою та військовими побратимами долучився секретар міської ради Віктор Недашковський, начальник Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, працівники міської ради та інших виконавчих органів, небайдужа громадськість. Священники Православної церкви України відслужили поминальну молитву. 
Після прощання траурна процесія вирушила до Свято-Миколаївського монастиря м.Дубно, де було звершено чин похорону. У спочилого воїна Сергія залишились любляча дружина, рідні та близькі... Низький уклін їм та щирі співчуття! 
Вічна пам‘ять та слава Герою!