Новина


Дубенчани віддали останню шану Захиснику України Андрію Гончаруку

10 вересня у Дубні на майдані Незалежності дубенчани віддали останню шану воїну-Герою Андрію Гончаруку. Життя солдата обірвалося 07 вересня 2023 року в пункті постійного дислокування смт. Гвардійське на Дніпропетровщині.
Андрій народився і виріс у Дубні. Навчався у Дубенській ЗОШ №6 та Мирогощанському аграрному коледжі. Після закінчення коледжу здобув з відзнакою вищу освіту у Львівській національній академії ветеринарної медицини. Більшість трудового шляху працював за спеціальністю. У липні 2022 року був мобілізований. Служив гранатометником у 25-тій окремій повітрянодесантній штурмовій бригаді. За період служби двічі отримував вогневі порання. 
Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями Дубенська громада зустріла свого Героя. 
Поминальну панахиду відслужили священники Дубенського благочиння Православної Церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським.
До молитви за упокій душі спочилого воїна разом із родиною, громадою та військовими побратимами доєдналися міський голова Василь Антонюк, представники Дубенського РТЦК та СП, посадовці, депутати, працівники міської ради та інших виконавчих органів, небайдужа громадськість. Поховали воїна на місцевому цвинтарі по вулиці Кременецькій.
Щирі співчуття рідним і близьким мужнього Захисника України! Вічна пам‘ять та слава Герою!