Новина


Дубенська громада віддала останню шану Героям Олегу Перетятку та Вадиму Донцову

Невимовним сумом та болем був сьогодні оповитий майдан Незалежності у місті Дубно - громада прощалася з молодими захисниками України - Героями ОЛЕГОМ ПЕРЕТЯТКОМ та ВАДИМОМ ДОНЦОВИМ. 
Воїни-розвідники 130 окремого розвідувального батальйону загинули 2 березня 2024 року в районі н.п.Роботине Запорізької області під час виконання бойового завдання.
Прихиливши коліна та схиливши голови в глибокій скорботі, з пошаною та усіма військовими почестями громада зустріла своїх Героїв. 
Старший солдат Перетятко Олег Ростиславович, 1996 року народження, навчався в Дубенській школі №5, Кременецькому лісотехнічному коледжі та Рівненському інституті водного господарства. З 2016 року був призваний на службу до лав ЗСУ. В Олега залишилась дружина, батьки, брат, родина та друзі, у пам'яті яких він назавжди залишиться добрим, щирим та усміхненим. А ще за своїм господарем сумує вірна собака Нікі, яка супроводжувала нашого Героя на війні. 
Старший солдат Донцов Вадим Валерійович, 1987 року народження, навчався в Дубенській школі № 3. Воїн був справжнім патріотом, відданий військовій службі і боровся з ворогом до останнього подиху. У Вадима залишилась донька, мама, дві сестри, родина та друзі.
Щирі співчуття рідним і близьким Героїв. Поділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.
До прощальної церемонії разом із родинами та військовими побратимами полеглих воїнів долучилися міський голова Василь Антонюк, начальник Дубенського ТЦК та СП Анатолій Кононов, працівники та депутати Дубенської міської ради, сотні небайдужих дубенчан.  
Після панахиди та загальноміського прощання траурна процесія вирушила на кладовище по вулиці Семидубській, де на Алеї слави воїни - Герої Олег та Вадим знайшли свій останній спочинок. 
Вічна пам’ять, честь та шана Героям!