Новина


Дубенська міська громада - бронзові призери фінальних змагань “Краща спортивна громада Рівненщини 2023 року”

17 вересня збірна команда Дубенської міської громади взяла участь у фінальних змаганнях “Краща спортивна громада Рівненщини 2023 року” серед збірних команд міських і селищних, сільських територіальних громад, які відбулися на базі Рівненського фахового аграрного коледжу і були присвячені Дню фізичної культури та спорту України, 73-ої річниці заснування “ВФСТ “Колос”. Участь команди профінансовано за рахунок Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Дубно та за підтримки відділу у справах молоді та спорту. 
Організатори змагань - управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та громадська Організація "ВФСТ "КОЛОС" у Рівненській області.
У фіналі змагалися команди переможці зональних змагань у 5-ти видах спорту: міні-футбол, настільний теніс, дартс, шахи, шашки та гирьовий спорт. Збірна команда Дубенської міської громади взяла участь у змаганнях з дартсу, міні-футболу, шашок, тенісу настільного та шахів.
За видами змагань маємо такі результати: І місце - теніс настільний, ІІ місце - шашки, ІІІ місце - шахи, І місце - міні-футбол та ІІІ місце - дартс. У підсумку здобуто загальнокомандне ІІІ місце.
Вітаємо учасників змагань із успішним виступом!
Дякуємо ЗСУ за можливість розвивати та пропагувати фізичну культуру та спорт!