Новина


Дубенські рятувальники відзначили професійне свято

Сьогодні на території Дубенського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області  відбулись урочистості з нагоди Дня рятівника. На урочистості завітали секретар міської ради Віктор Недашковський та заступниця міського голови Мар'яна Мудрик, керівники Дубенського району та місцевих територіальних громад.
Секретар міської ради Віктор Недашковський від імені міського голови Василя Антонюка та усієї громади міста привітав дубенських рятувальників з професійним святом: “Сьогодні особливий день, адже це свято людей, які інколи є останньою надією, сподіванням, гарантією безпеки. Це свято тих людей, які знаходяться на передовому рубежі фронту за життя, здоров’я, безпеку наших громадян. 
Для підтримки їх у цій складній та небезпечній роботі, із міського бюджету було виділено 270 тисяч гривень на придбання 3 захисних тепловідбивних костюмів. Та це тільки маленький крок вдячності вам за працю, мужність, відданість, послідовність”. 
Потому відзначеним працівникам представники міської влади вручили Грамоти Дубенської міської ради та подарунки. Медаллю «30 років Незалежності України» відзначено заступника начальника Дубенського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області Юрія Грицака.
Начальник 4 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області Руслан Каськов подякував представникам влади за постійну підтримку, розуміння та гарну співпрацю.