Новина


Дубно повернулось у «червону» зону

16 жовтня 2020 року в приміщенні міської ради під головуванням міського голови Василя Антонюка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно. 
На засіданні було розглянуто наступні питання: Про продовження карантину та запровадження протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню на території міста Дубно гострої респіраторної хвороби COVID-19; Про запровадження рівня епідемічної небезпеки поширення хвороби COVID-19 на території  міста Дубно; Про забезпечення готовності медичних закладів до нової хвилі поширення COVID-19. Рішенням комісії визначено ряд робіт та їх виконавців для запобігання поширенню у місті гострої респіраторної хвороби COVID-19.
Вчергове закликаємо жителів міста особливо тих, хто знаходиться у зоні ризику, - це люди похилого віку, люди з супутніми захворюваннями (цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, хронічні захворювання легень), берегти себе та дотримуватись всіх рекомендацій: одягайте маски, користуйтеся антисептиками та без нагальної потреби не виходьте з дому, зокрема, це стосується відвідування місць великого скупчення людей. 
Усі правила та рекомендації направлені саме на збереження здоров'я громадян та суттєво знижують ризик інфікування коронавірусною хворобою.