Новина


Флешмоб «Веселинки»

13 лютого 2020 року в Дубенській міській дитячій бібліотеці відбулося продовження флешмобу “Поділись своєю мрією”, який розпочався 7 січня в Дубенській районній бібліотеці для дітей, з нагоди відзначення 4-ої річниці з часу створення пізнавальної християнської програми “Веселинка”. Її автор і ведуча Надія Ільчук привітала гостей заходу, розповіла про започаткування та історію зйомок програми. Присутні разом з героями передач “Веселинки” переглянули ряд випусків програми. На заході побували міський голова Василь Антонюк, заступник міського голови Василь Скринчук, начальник відділу внутрішньої політики, зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ Ерна Шевчук, депутат Дубенської міської ради Микола Пилипчук, за чийого сприяння і відбулася зустріч в міській дитячій бібліотеці. 
Всі присутні, дорослі і діти, поділились своїми найзаповітнішими мріями. Учасники студії отримали подарунки від міського голови. 
З нагоди Дня дарування книг пастор Церкви адвентистів сьомого дня  Михайло Староста подарував бібліотеці християнські книги.