Новина


Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення перейменування вулиці Гайдара у м.Дубно

Дубенська міська рада пропонує мешканцям міста долучитися до громадського обговорення з приводу перейменування вулиці Гайдара.
Громадське обговорення відбувається відповідно до Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки” та Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, скверів та інших об'єктів на території м. Дубно, затвердженого рішенням міської ради від 01 березня 2016 року №352.
Особа, що внесла пропозицію щодо перейменування вулиці Гайдара — представниця ініціативи невідомих патріотів “Паперовий фронт”, Прокопенко Антоніна Вадимівна.
Строк проведення громадського обговорення триватиме з 20 липня до 20 вересня 2021 року. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються до міської ради у письмовій формі чи електронною поштою з зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає до 20 серпня 2021 року.
Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу: rada@dubno-adm.rv.ua або у письмовій формі на адресу: 35600, Рівненська обл., Дубенський район, м.Дубно, вул.Замкова,4.
Консультації з питання, що винесене на громадське обговорення, можна отримати за тел.(03656) 3-22-00.
Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються та не розглядаються.
Після завершення громадського обговорення його результати будуть оприлюднені на офіційній інтернет-сторінці Дубенської міської ради за адресою: dubno-adm.rv.ua