Новина


Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації

Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні об’єкта малої приватизації – незавершеного будівництва, льотно-технічної їдальні військового містечка №1, що знаходиться за адресою: 35600, Рівненська обл., м. Дубно,    вул. Автомобільна, 5, перебуває в переліку нерухомого майна територіальної громади  м. Дубно на балансі КП «ЦЖЕО «Житловик» Дубенської міської ради
 
 
Інформація про об’єкт приватизації:
Назва об’єкта: незавершене будівництво, льотно-технічна їдальня військового містечка №1, площею основи 1016,4 кв.м
Місцезнаходження об’єкта: 35600, Рівненська обл., м. Дубно, вул. Автомобільна, 5
Балансоутримувач: КП«ЦЖЕО «Житловик» Дубенської міської ради
Відомості про об’єкт приватизації:
Окремо розташована одноповерхова з підвалом каркасна будівля, незавершена будівництвом із готовністю 20%, площею основи 1016,4 кв.м, за адресою: Рівненська обл.,  м. Дубно, вул. Автомобільна, 5, реєстраційний номер 2623391056040 від 12.08.2022 р. на праві комунальної власності належить територіальній громаді м. Дубно, Рівненської обл. в особі Дубенської міської ради.
Об’єкт приватизації знаходиться у кварталі, забудованому багатоповерховими житловими будинками та гаражним кооперативом, в середній частині міста. Стан основних конструктивних елементів будівлі незадовільний. Територія навколо впорядкована та частково асфальтована.
Будівля розташована на земельній ділянці загальною площею 0,2806 га, яка належить територіальній громаді м. Дубно, Рівненської обл. в особі Дубенської міської ради. Кадастровий номер земельної ділянки 5610300000:02:001:2503.
 
Інформація про аукціон:
Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон з умовами.
Аукціон в електронній формі буде проведено 09 червня 2023 року, час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.
Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. №432 (зі змінами).
До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного та комунального майна».
Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні (закритих цінових пропозицій).
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо о 20.00 годині дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо.
Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків.
У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни, визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 закону України «Про приватизацію державного та комунального майна», на 50 відсотків.
Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюється за наявності не менш як одного учасника аукціону.
 
1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта
Cтартова ціна об’єкта приватизації без (ПДВ) для продажу на електронному аукціоні з умовами 376666,67 (триста сімдесят шість тисяч шістсот шістдесят шість) гривень  67 копійок без врахування ПДВ.
Розмір гарантійного внеску 75333,33 (сімдесят п’ять тисяч триста тридцять три) гривні 33 копійки, крок аукціону – 3766,67 (три тисячі сімсот шістдесят шість) гривень 67 копійок, реєстраційний внесок – 1340,00 гривень.
Стартова ціна об’єкта без ПДВ для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни 188333,34 (сто вісімдесят вісім тисяч триста тридцять три) гривні 34 копійки.
Розмір гарантійного внеску – 37666,67 (тридцять сім тисяч шістсот шістдесят шість) гривень 67 копійок, крок аукціону 1883,33 гривень, реєстраційний внесок – 1340,00 гривень.
Cтартова ціна об’єкта приватизації без (ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 188333,34 (сто вісімдесят вісім тисяч триста тридцять три) гривні 34 копійки.
Розмір гарантійного внеску – 94168,00 (дев’яносто чотири тисячі сто шістдесят вісім) гривень 00 копійок, крок аукціону – 1883,33 гривень, кількість кроків – 1, реєстраційний внесок – 1340,00 гривень.
Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь аукціоні) 1340,00 гривень, що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня поточного року. Переможцем аукціону сплачується ціна продажу об’єкта з урахуванням ПДВ, який сплачується на остаточну ціну продажу об’єкта в розмірі 20%, протягом 5 робочих днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.
 
Умови продажу:
1) Функціональне використання об’єкта приватизації покупець визначає самостійно.
2) Переможець аукціону відшкодовує управлінню економіки і власності Дубенської міської ради вартість послуг суб’єкта оціночної діяльності в сумі 7500 (сім тисяч п’ятсот) гривень протягом 5 робочих днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.
3) Повну сплату переможцем аукціону ціни продажу об’єкта в розмірі 20% здійснити протягом 5 робочих днів з дати нотаріального посвідчення договору купівлі-продажу.
4) Сплата переможцем аукціону послуг нотаріусу при укладанні договору купівлі-продажу.
Період між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5 робочих днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта), дата проведення аукціону з умовами – 09 червня 2023 року.
 
Додаткова інформація:
1. Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного, реєстраційного внесків та проведення розрахунків переможцем аукціону за придбаний об’єкт в національній валюті на казначейський рахунок за такими реквізитами:
Одержувач: Управління економіки і власності Дубенської міської ради
ЄДРПОУ – 34134055
рахунок UA738201720355569001001029475
Банк одержувача: Державна казначейська служба України, м. Київ
МФО 820172 Дубенське УДКСУ
2. Посилання на сторінку офіційного вебсайта адміністратора системи ДП «ПРОЗОРО ПРОДАЖІ», на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.
3. Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.
 
Найменування організатора аукціону:
Управління економіки і власності Дубенської міської ради
Адреса: 35603, Рівненська обл., м. Дубно, вул. Замкова, 4, телефон для довідок (03656)32392. Час роботи управління економіки і власності Дубенської міської ради з 8.00 до 17.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: ekon@dubno-adm.rv.ua.
Контактна особа: Піддубник Мирослава Мирославівна, Максимюк Тамара Євстахіївна.
Необхідна інформація стосовно об’єкта приватизації та його фото розміщується на сайті Дубенської міської ради : dubno-adm.gov.ua, у розділі «Новини».
4. Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. №432 (зі змінами).
5.Технічні реквізити інформаційного повідомлення.
Умови продажу об’єкта приватизації затверджені рішенням Дубенської міської ради від 12 травня 2023 року №2860, протокол №1 засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта приватизації від 27 квітня 2023 року.
Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації в електронній торговій системі.
 
Період між аукціонами:
Період між аукціоном з умовами, аукціоном зі зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5 робочих днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта). Дата проведення аукціону з умовами – 09 червня 2023 року.
- аукціон із зниженням стартової ціни – 5 робочих днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта;
- аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5 робочих днів від дати опублікування інформаційного повідомлення електронною торговою системою про приватизацію об’єкта.
 
Крок аукціону для:
аукціону з умовами – мінімальний крок аукціону становить 1% стартової ціни об’єкта приватизації – 3766,67 (три тисячі сімсот шістдесят шість тисяч) гривень 67 копійок;
аукціону зі зниженням стартової ціни – мінімальний крок аукціону становить 1% стартової ціни об’єкта приватизації – 1883,33 (одна тисяча вісімсот вісімдесят три) гривні 33 копійки;
аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій мінімальний крок становить 1% стартової ціни об’єкта приватизації – 1883,33 (одна тисяча вісімсот вісімдесят три) гривні 33 копійки; кількість кроків – 1.
Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «Прозоро продажі» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.